IKEA

Nu har det shoppats loss igen. Bara drygt fyra månader kvar så nu börjar det hända saker. Var till IKEA igår och hittade en massa bra saker. Perfekt ställa att handla på om man som vi vill ha ett fint budgetbröllop. Där hittade vi skålar till kvällens snacks, mindre skålar som vi ska göra fina med flytande ljus och grejer. Sen vart det servetter, handukar till toaletterna i vår färg, vaser för styckblommor till borden och filtar. Filtarna kan vara bra att ha på kvällen och de kostade bara 10:- styck så det var det helt klart värt! Nu letar vi bara efter billiga, vita, enkla gardinpar eftersom vi ändrade om vårt tänk om trädgårdsvigsel i helgen och åkte iväg och kikade på en bygdegård. Tänkte att om det skulle bli dåligt väder är det inte roligt att vandra runt i blött och lerigt gräs hela dagen. Inte så romantiskt kanske. Bygdegården var perfekt för vid sidan av den låg det en gräsplätt där man kan ha vigseln om det blir fint väder, vilket vi håller fingrar och tår för.

Snart är alla inbjudningskort skickade också. Nu händer det grejer här! Roligt!


Inbjudningskort

Nu har jag inte skrivit på ett tag eftersom det inte har hänt så mycket på bröllopsfronten, men nu är det fart igen. Jag har nu valt ut och meddelat mina tärnor som är fyra stycken brudar. Vi hade i helgen lite middag då jag bestämde mig för klänning och sen har vi kikat lite på tärnklänningar.
Inbjudningskorten är också på gång. Har köpt ett "klippa och klistra paket" som jag sitter med i skrivande stund. Lite terapi ändå och lite kul är det faktiskt. Lägger ut en bild på inbjudningskorten och så får jag uppdatera snart igen.


RSS 2.0