Milly

Har insett att millybridal har jättefina klänningar dom med och har nu hittat ännu en klänning som jag kan se mig själv gifta mig i. Den här klänningen kan nog också vara DEN.

 

Vad säger ni om den här klänningen? Tror att min fästman också skulle kunna tycka om den här, och den har snörning i ryggen precis som jag vill ha det.

 


Tyll

Jag är inte så mycket för tyll men annars är den här klänningen helt underbar!

 

Om man har en klänning av tyll som har släp, hur gör man då när man ska dansa osv i klänningen? Om det inte är tyll så kan man ju fixa så att man kan sätta upp släpet osv men det funkar väll inte så bra om det inte är ett fast tyg?

 


Klänningen som kan vara DEN

Har nu hittat en klänning som kan vara DEN, dock så är jag fortfarande lite velig men vi får se om det är den här som jag slutar med. Det är den som ligger bäst till just nu, men jag ska kika lite på några fler sidor innan jag bestämmer mig (har ju lite tid kvar innan det är dax att beställa klänningen också).
Men här är klänningen som jag föll för nu senast (kommentera gärna!):

 

 


Klänningsfrossa igen

Här kommer lite fler klänningar som jag har hittat.

7


8


9





Min drömklänning tror jag skulle se ut så här men i rutan som jag har gjort skulle jag bara vilja ha det enkelt utan en massa blommor och liknande. Någon som har sett någon sådan någonstans som ni kan tipsa om? Visst man kan skicka och beskriva men det känns som om det är lättare att det blir fel då än om man hittar en klänning som ser ut som man vill ha den.



I do, i do, i do

Nu har jag blivit helt tokkär i den här låten och skulle vilja ha den som utgångsmarsch på bröllopet. Ska bara försöka sälja in idén till min käre fästman.





Ebay

Nu har jag pratat med ytterligare en vän om bröllopet. Snart vet nästan allihop för jag har så svårt att hålla tyst men men, nu ska jag försöka att inte berätta för någon mer och så får vi se hur det går, ha ha.

Igår satt jag på Ebay och hittade en massa saker som jag skulle vilja beställa hem. Både till bordsdekoration och saker som slöja osv. Just nu är det lite knapert med pengar vilket kanske är bra för annars hade jag säkerligen beställt hem lite för mycket. Men det är roligt med Ebay har jag kommit fram till. Ska försöka kika lite där när man har lite mer pengar att slösa med.

Skor



Dom här skorna har jag nu inhandlat till bröllopet. Tänkte att fötterna kommer ju inte ändras så mycket på ett år och så får jag tid att gå in dom och känna efter hur dom känns och så. Tror det kommer bli toppen. Är riktigt nöjd än så länge i alla fall.

Något mer som har hänt är att min pappas fru har dukar som vi ska låna till bröllopet så vi behöver inte inhandla det. Dom ena går i blått och dom andra i rosa och jag tror att det kommer bli de som går mer i blått eftersom det kommer bli en av våra färger i temat tänkte jag. Sparar in några kronor där vilket är perfekt!
Någon annanstans som vi sparar in lite pengar är på partytält. Min pappa känner tydligen någon som kan låna ut 10 meter långa partytält helt gratis. Perfekt! Då behöver man inte tänka på det heller.

Idag fick jag hem de fina blå hjärtarna som jag köpte på Ebay. De var lika fina som de såg ut att vara. Ska sprida ut dom på borden och dekorera med tänkte jag. Blir nog superfint.

Så vad tycker ni om skorna då? Kommer dom fungera?

Blå hjärtan

Tack för alla era kommentarer om fäger, de tål verkligen att tänkas på!
Nu har det varit en vecka som det har varit fullt upp med i det privata livet (och sen har ju vädret varit fantastiskt och iget "dataväder") så det har inte hänt så mycket i min bröllopsvärld. Det enda jag kan komma på nu är att jag har beställt hem lite blå hjärtan som vi ska ha på borden och dekorera med. Får hoppas att dom kommer snart! Så blå lär väll bli en av våra färger. Sen får vi se vart vi hamnar, ha ha.
Ska kika runt om något mer hänt på Bröllopstorget nu. Kanske några fler tips och ideér kommer till mig.

RSS 2.0