Köpt klänning

Nu har det hänt lite på bröllopsfronten så nu har jag något att uppdatera och delge mig av.
I lördags var jag och en av mina tärnor iväg till Degerfors för att kika på bröllopsklänningar. Tänkte inte att vi skulle komma hem med någon utan det var mest att vi ville testa lite klänningar och se vad det är för butik som alla pratar om. Vi var där i ett par timmar och det kändes verkligen inte som att dom skulle ha MIN klänning där, men som sagt så hade jag inte förväntat mig det heller. Hittade dock en klänning som var gammelrosa av alla färger. Jag är inte den som brukar ha så mycket rosa och den här var inte alls som något jag hade tänkt mig men vi tyckte att det skulle vara kul bara att testa den. Den var också tvådelad, vilket jag inte heller tänkt mig.
Jag tar på mig kjolen och min tärna säger att det där är verkligen inte en klänning för mig. Sen tar jag på mig överdelen och en slöja till det och då säger min tärna att jag bara MÅSTE köpa den. Och ja, jag passade faktiskt i den. Trots att den verkligen inte var en sån jag tänkt mig att jag skulle gå ner för gången i så betalade jag för den och tog med den hem. Den var till och med i perfekt längd vilket gjorde att den ännu mer kändes som att det var MIN klänning. Nu några dagar efteråt så slits jag lite åt alla mina tankar vad gäller klänningen.
Och ena sidan var den väldigt fin och den passade mig. Och andra sidan var det absolut inte en sådan klänning jag sett framför mig och föreställt mig att jag skulle gifta mig i så det känns väldigt konstigt att behöva tänka om. Men det är ett år kvar tills bröllopet så jag har ju lite tid på mig att tänka på det hela.
Någon annan där ute som har varit med om något liknande? Hur gjorde ni i slutändan?

RSS 2.0