Tärnklänningar

Tänkte bjuda på en bild på två av mina tärnor i deras klänningar. Bilden kanske inte är den bästa då den är tagen i butiken samt att dom har byxor på sig under så klänningen inte faller riktigt som det ska men ni ser på ett ungefär.
Kommentera gärna och säg vad ni tror!
Klänningarna är inköpta på Rut m.fl. av alla butiker :)


Ringen

Igår var jag och min blivande iväg och kikade runt på vigselringar. Vi vill vara ute i tid, sen är det ju faktiskt bara tre månader kvar snart.
Har tidigare kikat på ringar på nätet och tänkt att sådär ska min ring se ut. Hittade liknande hos guldsmeden men de kändes inte alls rätt när jag testade den. Istället hittade jag en ring som jag inte alls tänkt mig tidigare. Den är så långt ifrån vad jag tänkt alls men när jag fick på den på fingret kändes den helt rätt. Ungefär samma sak som brudklänningen. Trodde jag skulle ha en helt vit men hittade en annan som kändes rätt när jag fick på mig den. Jag har helt enkelt ingen aning om va jag vill ha, ha ha. Ringen kommer från Schalins och här bjuder jag på en bild (tagen från katalogen då jag sitter vid mobilen och bloggar).


IKEA och tärnklänningar

Idag var jag och min blivande till IKEA igen och hittade lite bröllopsgrejer som fick följa med oss hem.
Först köpte vi fyra stycken tavlor som kostade ca 40:- styck. Var canvastavlor med rosmotiv på, tror de blir jättebra. I bygdegården sitter det uppe tavlor, men dom är inte dom vackraste motiven så vi tänkte att vi byter ut dom. Vi kommer också byta ut gardinerna som fanns där inne för dom var gräsligt fula. Har letat efter vita gardiner men idag när vi var iväg så såg vi att dom sålde tunna, enkla, vita lakan för 19:- styck. Köpte med åtta stycken sådana (fyra fönster) så tänkte vi att vi syr en söm på dom och sen är det bara att hänga upp dom istället. Tror att även det kommer bli bra och vart ju ingen stor summa precis. Vi köpte även lite fler filtar då de var så billiga och går att använda efteråt. Även ett gäng champangeglas hittade sin väg ner i vår påse. Dom har ju inga champangeglas på bygdegården vi hyr så det får vi i alla fall införskaffa. Billigt och bra med IKEA!

I lördags var jag och två av mina tärnor iväg och lämnade in min klänning för att den skulle sys upp. Efter detta så testade dom lite brudklänningar där borta och hittade ett par som var jättefina, dock alldeles för dyra. Bestämde oss för att åka iväg och kika runt lite i "vanliga butiker" om det kan finnas något fint och tänka sig att vi hittade några som var snarlika dom i bröllopsbutiken för bara en femhundring styck! Perfekt och dom var såååå fina i dom. Imorgon ska vi iväg med min tredje tärna så ska alla testa klänningarna igen och få följa med oss hem.
Vet inte om jag sagt att det från början var fyra tärnor men nu är vi nere till tre igen efter lite saker. Tidsbrist är en av sakerna. Men jag har den sista som gäst på mitt bröllop så jag är väldigt nöjd.

Nu ska jag lägga mig. Imorgon väntar ännu en dag av brudförberedelser.

RSS 2.0