Tankar om inbjudningskort

Har idag kikat runt på internet, självklart med bröllop i huvudet. Jag och S har haft i tankarna att vi kommer göra egna bröllopskort (mest för att spara in pengar. Vi vill inte lägga ner för mycket pengar på något som snart kommer hamna i soporna ändå) men när jag tänkt efter och räknat lite på det så är det ju helt galet hur vi tänker! Vi ska ha 50 gäster så jag har hela tiden haft 50 kort i tankarna, men så kommer det ju inte alls bli! Många är ju par och familjer så vi behöver egentligen bara 24 kort och tar man några som inte är allt för dyra så blir det ju inte dyrt alls och så slipper man hålla på och krångla med att göra egna!

Hittade superfina kort på http://www.romance.se/inbjudningskort. Kanske jag kan få över S till min sida om jag visar att det inte alls behöver bli så dyrt ändå.

Kommentarer
Postat av: Malin

Hej!

Först och främst grattis till det stundande bröllopet! Jag och min sambo gifter oss 24 september i år.

Vi beställde våra inbjudningskort från Calligraphen som du länkat till ovan och jag vill bara säga att de blev underbarare än jag någonsin kunnat tänka mig, så go for it, det är värt det! =)

// Malin

2011-06-15 @ 15:33:36
Postat av: B

Malin: Tack så mycket! :) Vad härligt att ni blev så nöjda över korten. Ska absolut prata med fästmannen om korten och hoppas att han också kan tänka sig att beställa sådana när det är dax! :)

2011-06-15 @ 15:47:52
URL: http://mittunderbarabrollop.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0